Ellen og Hege

Ellen & Hege – historien fortsetter…

Jada, vi damer har funnet en knall fin måte som fungerer perfekt!!

Med små justeringer har vi fulgt dietten på hverdager – men koset oss i helgene. Dette fungerer veldig bra. Ved 5 måltider daglig holder vi et jevnt blodsukkernivå og vi unngår de verste sukkerkickene.

Med 3 økter trening i uken og mye frukt og grøtt er dette nøkkelen for varig vekttap.


Ellens nye vekt er faktisk i dag, 62,8 kg – dvs. hun har gått ned ytterligere 2 kg. Heges vekt er 66,2 kg – en liten oppjustering på ca. 1kg.

Ellen og Hege er bevis på at små justeringer i hverdagen gjø store forandringer.

Ellen & Hege – Sammen er vi sterke!Sammen er vi sterke, ingen tvil om det!!Forteller to stolte damer som begge har gått ned henholdsvis 11 og 13 kg på 14 uker.Kost og treningsopplegg ble satt opp etter hvordan tidsklemma er for to travle mødre. Hverdagen blir ofte preget av mat med stor andel sukker. Noe som gjør at man får store svingninger både på humør og fysisk form.Kontrollert mat inntak med riktig fordeling av de forskjellige næringsstoffene gir et jevnt blodsukker.Vi var støttespillere for hverandre og når Dintreningspartner kom med både vekt og målebånd en gang i uken var det egentlig kanskje lett å styre unna kjøleskapet på kvelden. Jo lenger ut i dietten vi kom jo lettere ble det, fordi sukkerbehovet avtok etter ca 1 uke.Har du lyst å gå ned i vekt? Ta kontakt med Dintreningspartner!
Gla‘hilsen Hege og Ellen
hegevekt


ellenvekt