Birkebeiner

“Vil du være med på å skape noe positivt for bedriften din?”

La kollegaer møte hverandre i en annen setting. Lær å kjenne hverandre i andre omgivelser. Tren sammen og sett Birkebeinerrittet som et mål for bedriften. Kom i form og merk den positive energien som er et naturlig resultat av økt fysisk aktivitet.

“TRENING MED GLEDE GIR LIVSKVALITET”

Samarbeid som et lag fra Rena over fjellet til Lillehammer og opplev de gode resultatene av et viktig samarbeid.

 

 

Birkebeinerittet - en liten fortelling

Forberedelse til Birkebeinerittet…klokken er 22:00 om noen få timer står jeg på startstreken til årets Birkebeineritt. Jeg ligger og vrir meg i sengen… tankene flyr gjennom hodet og selvfølgelig er det den samme tanken som slår meg gang på gang. Har jeg fått mange nok mil på setet, er jeg godt nok forberedt??

Jaja, det jeg ikke har gjort til nå får jeg ikke gjort noe med uansett. Jeg prøver og roe meg ned, men det går dårlig… Sekken er ferdig pakket og veier selvfølgelig nøyaktig 3,5 kg.

Sjansen for kramper er absolutt tilstede derfor har jeg tygget magnesium tabletter den siste måneden.

Jeg har den siste uken syklet et par kose turer på sykkelen bare for å sjekke om gir og bremser er som det skal. Perfekt!

Passeringstidene på Skramstad, Bringbusætra og andre mellomstasjoner sitter som klistret. Ingen ting er overlatt til tilfeldighetene!! Plutselig brå våkner jeg, hva skjer hvis jeg punkterer mer enn en gang?!? Jeg har jo bare pakket ned en reserve slange. Jeg spretter opp fra sengen. Hele sekken må pakkes om. Jeg får ikke plass til ekstra slange i yterlommene på sekken, der ligger jo barene som jeg skal spise… spise?? De kan jo jeg ikke spise, da blir jo sekken for lett. Herregud jeg kjenner jeg blir lett hysterisk.

Hm… noen som kjenner seg igjen her ?? Enten det er sekken, sykkelen eller noe annet som er knyttet opp til den store dagen. Tusener på tusener skal begi seg over fjellet. Det er mye som skal tenkes på og gjøres i forkant for at dagen skal bli optimal.

Med 10 års erfaring på dette store rittet har jeg opparbeidet relativt stor erfaring. Jeg sykler for mitt 10 merke i 2008.

Har du planer å sykle dette fantastiske rittet, men er litt usikker hvordan dette skal gjennomføres enten om du har ambisjoner om “merket” eller en god gjennomføring. Ta kontakt med Dintreningspartner hvis du ønsker å få noen tips. Det kan være alt fra spesifikke treningsprogram eller praktiske råd og tips til den store dagen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>